Nieuwsitems

Een ballenbak met ballen: gegarandeerd speelplezier Ballen voor ballenbak
Een ballenbak vol met fel gekleurde ballen. Welk kind heeft er niet in gespeeld. Meestal zie je ze bij binnenspeeltuinen of bij restaurants en het is altijd weer jammer wanneer je ouders je roepen om naar huis te gaan. Was je net zo lekker aan het ravotten, wordt je spel bruut onderbroken sad.
Maar zo'n leuke ballenbak met ballen is ook mogelijk gewoon bij jou thuis!
De gemiddelde ballenbak voor thuis neemt eigenlijk maar weinig ruimte in en je kan er uren in spelen.
Ballenbakken zijn er overigens in diverse uitvoeringen. Het is niet zo dat het altijd een ronde of vierkant bak is waar de ballenbak ballen in liggen. Tegenwoordig zijn er ook hardstikke leuke speeltenten die geschikt zijn als ballenbak of wat dacht je van een iglo? Super leuk toch?!
Een ballenbak is perfect voor uren speelplezier in de winter of wanneer het buiten regent, maar ook als het zomer is kun je er prima in spelen. Door het ligte gewicht pak je de ballenbak zo op en zet je hem in de tuin. Daar heb je misschien nog wel meer ruimte om met de ballen te spelen.

Aantal ballen in een ballenbak

Wanneer je een ballenbak koopt (die heb je al voor twee tientjes) dan zitten daar standaard al een aantal ballen bij. Meestal zijn dat er 20 tot 50 stuks. Dat is leuk, maar eigenlijk doen fabrikanten te weinig ballenbak ballen bij hun ballenbak. Met 20 ballen kun je nog niet zeggen dat je lekker kunt zwemmen in je ballenbak. Daarom worden ballen voor een ballenbak ook vaak los verkocht. Het aantal varieert dan van 100 tot soms wel 1000 ballen! 1000 ballen voor je ballenbak thuis is misschien wat overdreven, maar het kan geen kwaad om bij je ballenbak nog een zak met 100 extra ballen aan te schaffen voor meer speelplezier.

Hygiëne

Van al dat spelen kunnen de ballen van een ballenbak wel eens vies worden.
Het is daarom belangrijk dat de ballen, net als al je andere speelgoed, af en toe worden schoongemaakt.
Ballenbak ballen zijn van stevig plastic gemaakt en daarom eenvoudig te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een kindvriendelijk desinfecterend middel (bv. Dettol) en spoel de ballen daarna nog een keer goed af.
Vergeet ook de binnenkant van de ballenbak zelf niet schoon te maken met een vochtige doek en desinfecterend middel!
Daarna nog een keer afdrogen en de ballen kunnen weer terug in de ballenbak voor een volgende speelronde laugh.
Veel plezier!!
 
    22-03-2017 09:05

Lekker spelen

Kinderen zijn gek op spelen en speelgoed.
Ze kunnen zich er uren mee vermaken. In de zomer lekker buiten en in de koude maanden heerlijk binnen.
Bij KoopToko.nl verkopen we kwalitatief goed speelgoed van bekende merken zoals Playmobil, Lego, Duplo en Nerf, maar ook zwembaden, speelgoed voor aan het strand en in de tuin en speelgoed voor de allerkleinsten. Speelgoed waarmee kinderen het hele jaar door mee bezig kunnen zijn. Speelgoed dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Waar ga jij vandaag mee spelen? 

Natuurlijk KoopToko.nl!

KoopToko.nl is lid van Stichting WebwinkelKeur

De waardering van www.kooptoko.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9,1/10 gebaseerd op 1250 reviews.

Adresgegevens KoopToko.nl

KoopToko.nl
van den Boogaardstraat 7
5371BC Ravenstein
(geen bezoekadres)
Tel. NL: 0486-831634
Tel. BE: +31 486-831634
(Op werkdagen bereikbaar)
E: info@kooptoko.nl

Alle bedragen op KoopToko.nl zijn inclusief BTW -

KoopToko.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring voor haar bezoekers te verbeteren en de webshop persoonlijker te maken.