Nieuwsitems


Verzendkosten. Niemand wil ze betalen, maar toch zijn ze er en moeten ze in rekening worden gebracht. Wanneer je als consument een bestelling plaatst bij een webshop heb je er altijd mee te maken. Zelfs als men zgn. 'Gratis Verzending'  aanbiedt vanaf een bepaald bestedingsbedrag.
Om het aantal bestellingen te bevorderen adverteren de meeste (speelgoed)webshops met zo laag mogelijke verzendkosten. Lage verzendkosten of zelfs geen verzendkosten halen consumenten vaak over om juist bij die webshop te kopen en niet bij een andere shop.
Maar zoals gezegd: Verzendkosten zijn er nu eenmaal en iemand moet ze betalen. En omdat je als consument niet graag betaald voor het verzenden van je bestelling (je krijgt er immers niets voor terug), stoppen vrijwel alle webshops het deel van hun werkelijke kosten dat ze niet zichtbaar in rekening brengen in de prijzen van hun producten.
En dat heeft een groot nadeel: Wanneer er bij die betreffende webshop meerdere artikelen worden besteld, dan ben je vrijwel altijd te duur uit omdat je daardoor indirect juist veel meer betaald voor het verzenden van uw bestelling. Het is alleen slim verstopt.

Bij KoopToko kiezen we daarom juist bewust voor een andere benadering: Wanneer je bij ons speelgoed koopt betaal je de verzendkosten die wij als speelgoed webshop werkelijk kwijt zijn aan het verzenden van je bestelling. Denk daarbij o.a. aan de kosten die PostNL in rekening brengt voor het bezorgen van je speelgoed, een doos, enz.

Daar staat tegenover dat de prijzen van ons speelgoed super laag zijn. Dat komt doordat wij niet een deel van de verzendkosten verrekenen met de verkoopprijs van het speelgoed dat je bij ons koopt. In eerste instantie zul je dus waarschijnljk schrikken van de prijs die wij in rekening brengen voor het bezorgen van je speelgoed, maar als je van de schrik bekomen bent en wat verder kijkt dan zul je concluderen dat KoopToko echt super goedkoop speelgoed aanbiedt!

Tot slot zie je hieronder een vergelijkingsoverszicht van Google Shopping voor de LEGO Star Wars Jody wekker (datum 14 maar 2017):
Goedkoop Speelgoed
In dit overzicht zie je dat KoopToko veruit het hoogste tarief aan verzendkosten in rekening brengt en dat andere shops zelfs gratis verzending aanbieden.
Wij zijn graag helder over de verzendkosten en bieden je de best mogelijke prijs voor speelgoed.
 
    14-03-2017 18:47

Lekker spelen

Kinderen zijn gek op spelen en speelgoed.
Ze kunnen zich er uren mee vermaken. In de zomer lekker buiten en in de koude maanden heerlijk binnen.
Bij KoopToko.nl verkopen we kwalitatief goed speelgoed van bekende merken zoals Playmobil, Lego, Duplo en Nerf, maar ook zwembaden, speelgoed voor aan het strand en in de tuin en speelgoed voor de allerkleinsten. Speelgoed waarmee kinderen het hele jaar door mee bezig kunnen zijn. Speelgoed dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Waar ga jij vandaag mee spelen? 

Natuurlijk KoopToko.nl!

KoopToko.nl is lid van Stichting WebwinkelKeur

De waardering van www.kooptoko.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9,1/10 gebaseerd op 1250 reviews.

Adresgegevens KoopToko.nl

KoopToko.nl
van den Boogaardstraat 7
5371BC Ravenstein
(geen bezoekadres)
Tel. NL: 0486-831634
Tel. BE: +31 486-831634
(Op werkdagen bereikbaar)
E: info@kooptoko.nl

Alle bedragen op KoopToko.nl zijn inclusief BTW -

KoopToko.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring voor haar bezoekers te verbeteren en de webshop persoonlijker te maken.