Nieuwsitems

Back To School De zomervakantie is nog in volle gang, maar bij KoopToko.nl zijn we al weer druk bezig met het nieuwe schooljaar. Terwijl alle kinderen heerlijk genieten van een welverdiende vakantie waarin ze heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en lekker aan het strand liggen, hebben wij de coolste schooltassen, drinkbekers en andere leuke schoolspullen voor je verzamelt in één categorie: Back To School.

Een nieuw schooljaar begint natuurlijk met nieuwe spullen! Wij hebben de leukste rugzakken, drinkbekers, lunchtrommels, enzovoorts voor je verzamelt en tegen super lage prijzen. Of je nu van Cars, Minions of Frozen houdt, ook voor jou zijn er hele leuke schoolspullen verkrijgbaar.
Want wat is er nu leuker dan in de lunchpauze je boterhammen eten uit een broodtrommel van je favoriete serie of film?
Maar je schooltijd bestaat natuurlijk niet alleen uit pauzes. Ook voor je stiften, potloden en andere schrijfwaren zit je goed bij KoopToko.
Wij verkopen bekende merken als Stabilo en Bruynzeel dus kwaliteit gegarandeerd.

En mocht het nou regenen op je eerste schooldag dan loop jij lekker droog onder een handige kinderparaplu. Wordt ook je nieuwe rugzak tenminste ook niet nat.

KoopToko wenst alle schoolgaande kinderen alvast een leerzaam schooljaar toe en op naar de herfstvakantie! 
    21-07-2017 14:52

Lekker spelen

Kinderen zijn gek op spelen en speelgoed.
Ze kunnen zich er uren mee vermaken. In de zomer lekker buiten en in de koude maanden heerlijk binnen.
Bij KoopToko.nl verkopen we kwalitatief goed speelgoed van bekende merken zoals Playmobil, Lego, Duplo en Nerf, maar ook zwembaden, speelgoed voor aan het strand en in de tuin en speelgoed voor de allerkleinsten. Speelgoed waarmee kinderen het hele jaar door mee bezig kunnen zijn. Speelgoed dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Waar ga jij vandaag mee spelen? 

Natuurlijk KoopToko.nl!

KoopToko.nl is lid van Stichting WebwinkelKeur

De waardering van www.kooptoko.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9,1/10 gebaseerd op 1250 reviews.

Adresgegevens KoopToko.nl

KoopToko.nl
van den Boogaardstraat 7
5371BC Ravenstein
(geen bezoekadres)
Tel. NL: 0486-831634
Tel. BE: +31 486-831634
(Op werkdagen bereikbaar)
E: info@kooptoko.nl

Alle bedragen op KoopToko.nl zijn inclusief BTW -

KoopToko.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring voor haar bezoekers te verbeteren en de webshop persoonlijker te maken.